Kunci Jawaban

20 Contoh Soal Simple Present Tense Essay dan Kunci Jawaban

Berikut contoh soal simple present tense essay dan kunci jawaban. 1. He …………………. to office by train everyday. (go)

Editor: Rizka Desri Yusfita
freepik
Berikut contoh soal simple present tense essay dan kunci jawaban. 1. He …………………. to office by train everyday. (go) 

TRIBUNPADANG.COM - Berikut contoh soal simple present tense essay dan kunci jawaban.

1. He …………………. to office by train everyday. (go)
Jawaban : He goes to office by train everyday

2. The earth ……………… around the sun. (move)
Jawaban : The earth move around the sun

3. Rain ………….. from the sky. (fall)
Jawaban : Rain falls from the sky.

Baca juga: 25 Contoh Soal Simple Present Tense dan Kunci Jawaban

4. My friend and I …………… Match everyday. (learn)
Jawaban : My friend and I learn Match everyday

5. She …………….. a magazine everyday. (read)
Jawaban : She reads a magazine everyday.

6.He ... them a money every month (give)

Jawaban: gives

7.What ... in your store ? (she, buy)

Jawaban: does she buy

8.How …. Every morning? (You, feel)

Jawaban: do you feel

9.The river Mahakam … into Java Sea ? (flow)

Jawaban: flows

10.They usually … football in the building (Play)

Halaman
12
Rekomendasi untuk Anda
  • Ikuti kami di
    AA

    Berita Terkini

    © 2025 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved