Kunci Jawaban
17 Contoh Soal Label Bahasa Inggris Kelas 9 dan Kunci Jawaban
Berikut contoh soal Label Bahasa Inggris kelas 9 dan kunci jawaban. Labels adalah keterangan yang terdapat di bagian luar kemasan sebuah produk.
TRIBUNPADANG.COM - Berikut contoh soal Label Bahasa Inggris kelas 9 dan kunci jawaban.
Labels adalah keterangan yang terdapat di bagian luar kemasan sebuah produk atau barang.
1. What is the purpose of the text?
A. To show the ingredients of a product.
B. To explain the superiority of a product.
C. To describe the nutrition fact of product.
D. To give detailed information about a product.
Jawaban: D
2. From the text, we can conclude that the product …
A. is safe for all people
B. is good for our health
C. contains saturated fats
D. in made from wheat only
Jawaban: B
The following text is for questions 3 and 4.
3. The product is made for people who suffer ….
A. allergy
B. glaucoma
C. bronchitis
D. emphysema
Jawaban: A
Baca juga: 30 Contoh Soal Bahasa Inggris Kelas 8 dan Kunci Jawaban: Who Will Arrive Earlier At Home?
4. What should people read to know hot to consume the product?
A. The uses
B. The warnings
C. The directions
D. The ingredients
Jawaban: C
The following text is for questions 5 and 6.
5. What is the product used for?
A. To scent the room
B. To moisturize the skin
C. To repel insects from houses
D. To protect user from insects bites
Jawaban: D
6. From the label we know that …
A. the product is harmful to human skin
B. the product contains unnatural ingredients
C. we should stop using it when rash appears
D. we should keep the product in a warm place
Jawaban: C
The following text is for questions 7 and 8.
7. What is the label about?
A. Food
B. Vitamin
C. Beverage
D. Supplement
Jawaban: C
8. Why do you think we should consume the product?
A. it is healthy
B. it is zero fat
C. it contains vitamins
D. it has calcium
Jawaban: A
The following text is for questions 9 and 11.
9. What product is the label about?
A. Food for kids.
B. Dairy milk.
C. Full Cream milk.
D. Cereal for kids.
Jawaban: A
10. From the text we know that …
A. the product contains vitamins.
B. the product contains mostly carbohydrate
C. the amount of protein per serving is more than the sugars
D. the daily value percentage of calcium is less than that of trans fat
Jawaban: B
11. “Servings per containers 5″
what does the bolded word mean?
A. A package
B. A storage place
C. A large box
D. A metal tin.
Jawaban: A
The following text is for questions 12 and 15.
12. What label is it for?
A. Anti dandruff and shampoo
B. Anti dandruff conditioner
C. Shampoo for dry scalp
D. Dandruff shampoo and conditioner
Jawaban: D
13. People use this product in order to …
A. make their hair black
B. diminish scalp itch
C. remove dandruff
D. prevent hair fall
Jawaban: B
14. The product is not for children because ….
A. it can cause irritation
B. it is dangerous if swallowed
C. the scalp itch may worsen
D. dandruff in children is hard to remove
Jawaban: B
15. From the text we can conclude that ….
A. doctor’s advice is needed before using the product
B. to get the best result, people use the product once a week
C. nothing happens when the product contacts with eyes
D. the product quality is excellently guaranteed
Jawaban: D
The following text is for questions 16 and 17.
16. Why does the writer write the label?
A. To tell us how to use the ear drops.
B. To show the content of the ear drops.
C. To inform about the use of the ear drops.
D. To give detailed information about the ear drops.
Jawaban: D
17. What should people do before using the product?
A. Read the label carefully
B. See a doctor to consult
C. Check the use of the product
D. Use antibiotics for all ear pains.
Jawaban: A
(*)
25 Contoh Soal PTS IPA Kelas 5 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka 2025 Lengkap dengan Pembahasan |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 11 Halaman 64 Kurikulum Merdeka: Cari 5 Contoh Cerpen |
![]() |
---|
55 Contoh Soal PTS PPKN Kelas 9 SMP Semester 1 Tahun 2025 Lengkap dengan Kunci Jawaban |
![]() |
---|
55 Contoh Soal PTS Seni Budaya Kelas 9 SMP Semester 1 Tahun 2025 Lengkap dengan Kunci Jawaban |
![]() |
---|
55 Contoh Soal dan Kunci Jawaban PTS PAI Kelas 9 SMP Semester 1 Kurikulum Merdeka 2025 |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.