Kunci Jawaban
66 Contoh Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 7 Semester 1 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban
Berikut contoh soal PAS Bahasa Inggris kelas 7 semester 1 Kurikulum Merdeka dan kunci jawaban.
23. Does it has short teeth?
A. Yes, it does
B. Yes, it doesn’t
C. No, it does
D. No, it doesn’t
Answer: D
24. What is the title of the text
A. Rabbits are very cute
B. My Favorite Animal
C. My Animal
D. Rabbit
Answer: B
25. This animal lives in the sea and has 8 tentacles. What animal is it?
A. Octopus
B. Zebra
C. Cat
d. Tiger
Answer: A
26. Lisna : Give me the chilli sauce, please.
Zul : ...
A. Here you are
B. Never mind
C. No, thanks
D. It is so nice
Answer: A
27. What is Mariana’s favorite subject on Tuesday?
A. English
B. History
C. Math
D. Art
Answer: A
28. “These are my friends at school.” The word 'my' refers to ...
A. the writer’s friend
B. Elizabeth
C. Mariana
D. Helen
Answer: C
29. Juan: Hi! Carlos. ….
Carlos: Fine, thanks!
A. How’s life?
B. Hello!
C. Morning!
D. Goodbye!
Answer: A
30. X: It’s getting dark. … the light, please!
Y: All right!
A. put off
B. get out
C. turn on
D. shut down
Answer: C
31. The best punctuation for this paragraph are ….
My name is Daniel. I am French. I live in a small town.
I work in a hotel but I do not live in the hotel I live with my parents My home is near the hotel so I walk to work every day.
A. , . . , .
B. , . , . .
C. , , . . .
D. , . . . ,
Answer: A
32. Male birds are usually more beautiful than female birds. The peacock is a good example.
The male peacock is one of the most beautiful birds in the world.
It is deep blue and green in color. Its long green tail feathers have eye spots.
Each spot is green, black, and gold. In contrast, the peahen, a female peacock, is smaller.
She is brown and green in color.
The text tells us about ...
A. bird
B. animal
C. peacock
D. female bird
Answer: C
33. Diana is stepping on someone’s foot in the bus.
Diana: ….
Someone: Yeah. It’s OK.
A. Hallo!
B. Thanks!
C. See you!
D. Oops, sorry
Answer: D
Question 34-35
My name is Regina. I am German. I live in a small town. I am not married. I …(34)… with mother and father, my sister Heidi and my brother Rudolf. I …(35) … in a department store.
I sell writing paper, envelopes, ballpoints, pencils and colored postcards.
34.
A. go
B. live
C. look
D. take
Answer: B
35.
A. leave
B. work
C. stay
D. take
Answer: B
36. Father: It’s getting hot in this room. Switch on …, please.
Daughter: Sure.
A. the fan
B. the light
C. the heater
D. the refrigerator
Answer: A
Kunci Jawaban IPS Kelas 8 Halaman 19 Kurikulum Merdeka: Sumber Daya Alam di Sekitar |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 11 Halaman 82 Kurikulum Merdeka: Cerpen Tanah Air |
![]() |
---|
Kunci Jawaban IPS Kelas 8 Halaman 17 Kurikulum Merdeka: Perbedaan Budaya yang Ada di Indonesia |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 11 Halaman 75 Kurikulum Merdeka: Latar Belakang Cerpen |
![]() |
---|
Kunci Jawaban IPS Kelas 8 Halaman 13 Kurikulum Merdeka: Pengaruh Kondisi Geografis |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.