Kunci Jawaban
10 Contoh Soal Conditional Sentence Type 2 dan Kunci Jawaban
Berikut contoh soal Conditional Sentence Type 2 dan kunci jawaban. If you … harder, you would … the exam.
TRIBUNPADANG.COM - Berikut contoh soal Conditional Sentence Type 2 dan kunci jawaban.
1. If you … harder, you would … the exam.
a. Studied – Passed.
b. Study – Passed.
c. Studied – Pass.
d. Study – Pass.
Jawaban: C
2. If my father … me a new car, I would … happy.
a. Bought – Be.
b. Bought – Been.
c. Buy – Been.
d. Buys – Being.
Jawaban: A
Baca juga: 40 Contoh Soal Conditional Sentence dan Kunci Jawaban
3. If we … good, the coach would … us.
a. Was – Chose.
b. Were – Chosen.
c. Was – Choose.
d. Were – Choose.
Jawaban: D
4. I would go and see her if I … you.
a. Was.
b. Were.
c. Been.
d. Being.
Jawaban: B
5. I would buy a yacht if I … a lot of money.
a. Have.
b. Has.
c. Had.
Jawaban: C
6. If he … lots of chocolate, he would … bad teeth.
a. Eat – Had.
b. Ate – Had.
c. Ate – Have.
d. Eaten – Have.
Jawaban: C
7. My boss would … very pleased if I finished the job.
a. Be.
b. Been.
c. Was.
d. Were.
Jawaban: A
8. If you had a million dollars, what would did you do?
a. Benar.
b. Salah.
Jawaban: B
9. He could go to the concert if you gave him your ticket.
a. Benar.
b. Salah.
Jawaban: A
10. If the police had come earlier, they would have arrested the burglar.
a. Benar.
b. Salah.
Jawaban: B
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 10 Halaman 58-59, Soal Hikayat Sa-Ijaan dan Ikan Todak |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 12 Halaman 82 Bab 3: Mengenal Kecerdasan Buatan |
![]() |
---|
Kunci Jawaban IPS Kelas 8 Halaman 7 Kurikulum Merdeka: Pembagian Zona Waktu Indonesia |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 11 Halaman 66 Kurikulum Merdeka: Cerpen Tukang Cukur |
![]() |
---|
20 Contoh Soal STS IPS Kelas 5 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka Lengkap dengan Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.