Kunci Jawaban
Which of These Animals Can Fly? Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 1 Kurikulum Merdeka
Inilah contoh soal Bahasa Inggris Kelas 1 Kurikulum Merdeka. Contoh soal Bahasa Inggris ini ditujukan sebagai bahan belajar bagi para siswa di rumah.
A. 3
B. 4
C. 5
D. 6
Jawaban: C
22. What is the sum of 5 and 7?
A. 5
B. 7
C. 12
D. 35
Jawaban: C
23. If you have 3 pencils and you buy 9 more pencils, how many pencils do you have in total?
A. Five
B. Seven
C. Eight
D. Twelve
Jawaban: D
24. This is my ….
A. Mother
B. Grandfather
C. Aunt
D. Grandmother
Jawaban: B
25. Who is your mother’s sister?
A. Uncle
B. Aunt
C. Father
D. Grandmother
Jawaban: B
26. Which animal has a shell and moves slowly?
A. Turtle
B. Rabbit
C. Snake
D. Deer
Jawaban: A
27. Which animal is known for its black and white stripes?
A. Lion
B. Zebra
C. Giraffe
D. Elephant
Jawaban: B
28. How do you write the number 5 in English?
A. Five
B. Fiv
C. Fif
D. Fife
Jawaban: A
29. What number comes before two?
A. Zero
B. One
C. Three
D. Four
Jawaban: B
30. What number comes between six and eight?
A. Six
B. Seven
C. Eight
D. Nine
Jawaban: B
31. What color is this?
A. Yellow
B. Green
C. Blue
D. Red
Jawaban: A
32. What color is the grass?
A. Blue
B. Yellow
C. Purple
D. Green
Jawaban: D
33. Who is your mother’s mother?
A. Grandfather
B. Grandmother
C. Aunt
D. Uncle
Jawaban: B
Baca juga: Batik Merupakan Contoh Seni Rupa dari Negara, Kunci Jawaban Seni Rupa Kelas 4 Kurikulum Merdeka
Soal Essay
1. What do you call the object used to make phone calls?
Jawaban: Handphone
2. What do you call the object used to write with pencil?
Jawaban: Book
3. You say …. when you want to apologize for something you did wrong.
Jawaban: Sorry
4. “Thank you” dalam Bahasa Indonesia artinya ….
Jawaban: Terima kasih
5. Kita mengucapkan good evening saat …
Jawaban: Sore
Kunci Jawaban
Bahasa Inggris
Which of These Animals Can FlyT
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 1 Kurikulum Mer
Kurikulum Merdeka
Kunci Jawaban IPA Kelas 10 Halaman 145 Kurikulum Merdeka Edisi Revisi: Pengayaan BAB IV |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 9 Halaman 77 dan 78 Lengkap dengan Latihan Kata Ekspresif |
![]() |
---|
Kunci Jawaban IPA Kelas 10 Halaman 142 Kurikulum Merdeka Edisi Revisi: Ayo Cek Pemahaman |
![]() |
---|
30 Contoh Soal PAT Bahasa Indonesia Kelas 7 Semester 1 Lengkap dengan Kunci Jawaban Terbaru |
![]() |
---|
15 Contoh Soal PAT Bahasa Indonesia Kelas 8 Semester 1 Lengkap dengan Kunci Jawaban Terbaru |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.