Kunci Jawaban
20 Contoh Soal Ujian Bahasa Inggris Kelas 5 Semester 2 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban
Inilah contoh soal ujian Bahasa Inggris Kelas 5 Semester 2 Kurikulum Merdeka. Contoh soal ini ditujukan sebagai bahan belajar bagi para siswa di rum
TRIBUNPADANG.COM - Inilah contoh soal ujian Bahasa Inggris Kelas 5 Semester 2 Kurikulum Merdeka.
Contoh soal ini ditujukan sebagai bahan belajar bagi para siswa di rumah.
Setiap pertanyaan yang ada sudah dilengkapi kunci jawaban.
Contoh Soal USBN Kelas 5 SD
1. Astronauts go to the ....
A. star C. nothing
B. moon D. sun
Jawab : b
2. The capitol city of West Java is ....
A. Jakarta C. Bandung
B. Banten D. Yogyakarta
Jawab : c
3. a doctor works at a ….
A. library C. school
B. office D. hospital
Jawab : d
4. Ardi and Lia is crossing the road on ....
A. zebra C. Zebra cross
B. river D. Lift
Jawab : c
5. Choose the correct sentence!
A. I read a newspaper C. Newspaper I readed
B. I newspaper read D. Readed news
Jawab : a
6. My body is health make me ....
A. sad C. happy
B. tire D. boring
Jawab : c
7. The opposite of tall is ....
A. small C. tall
B. high D. short
Jawab : d
8. Tangkuban Parahu is a legend from....
A. West Java C. Center Java
B. East Java D. Sumatera
Jawab : a
9. I . . . my mother with his phone.
A. write C. read
B. call D. eat
Jawab : b
10. We can see a lot of plane in the....
A. toilet C. airport
B. swimming pool D. station railway
Jawab : c
Baca juga: 55 Contoh Soal Ujian Informatika Kelas 7 Semester 2 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban
11. Calculating machine is....
A. camera C. radio
B. calculator D. facsimile
Jawab : b
12. We can hear many voice by using our....
A. head C. neck
B. nose D. ear
Jawab : d
13. Apple, mango, jambo, avocado are ....
A. vegetables C. animals
B. fruits D. insect
Jawab : b
14. I am looking for new book reference in
A. toilet C. library
B. swimming pool D. airport
Jawab : c
15. I look the moon at....
A. rainy C. night
B. sunny D. village
Jawab : c
16. My stomach is sick I have....
A. penicillin C. stomachache
B. headache D. a cold
Jawab : c
17. Andi : Let's go to library
Rini : Ok They want to....
A. reading books C. playing football
B. listening music D. watching the film
Jawab : a
18. What is a dictionary?
a) A book with information about people and places
b) A book that tells stories
c) A book that provides definitions of words
d) A book that contains recipes
Jawab :c
19. Which of the following is a type of precipitation?
a) Sunshine
b) Clouds
c) Rain
d) Wind
Jawab :b
20. What is the temperature like in winter?
a) Very hot
b) Mild
c) Cold
d) Warm
Jawab :c
(*)
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 10 Halaman 122-123: Teks Biografi Ki Hadjar Dewantara |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 10 Halaman 128 Kurikulum Merdeka Teks Bung Hatta |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 9 Halaman 49, Panduan Kegiatan 9 Menjawab Pertanyaan Teks |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 9 Halaman 63, Menulis Esai Bertema Kesukarelawanan |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 11 Halaman 125-126 Kurikulum Merdeka, Materi Pertunjukan Puisi |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.