Kunci Jawaban

17 Contoh Soal Label Bahasa Inggris Kelas 9 dan Kunci Jawaban

Berikut contoh soal Label Bahasa Inggris kelas 9 dan kunci jawaban. Labels adalah keterangan yang terdapat di bagian luar kemasan sebuah produk.

Editor: Rizka Desri Yusfita
Tribunnews.com
Berikut contoh soal Label Bahasa Inggris kelas 9 dan kunci jawaban. Labels adalah keterangan yang terdapat di bagian luar kemasan sebuah produk. 

Jawaban: A

The following text is for questions 12 and 15.

12. What label is it for?
A. Anti dandruff and shampoo
B. Anti dandruff conditioner
C. Shampoo for dry scalp
D. Dandruff shampoo and conditioner

Jawaban: D

13. People use this product in order to …
A. make their hair black
B. diminish scalp itch
C. remove dandruff
D. prevent hair fall

Jawaban: B

14. The product is not for children because ….
A. it can cause irritation
B. it is dangerous if swallowed
C. the scalp itch may worsen
D. dandruff in children is hard to remove

Jawaban: B

15. From the text we can conclude that ….
A. doctor’s advice is needed before using the product
B. to get the best result, people use the product once a week
C. nothing happens when the product contacts with eyes
D. the product quality is excellently guaranteed

Jawaban: D

The following text is for questions 16 and 17.

16. Why does the writer write the label?
A. To tell us how to use the ear drops.
B. To show the content of the ear drops.
C. To inform about the use of the ear drops.
D. To give detailed information about the ear drops.

Jawaban: D

17. What should people do before using the product?
A. Read the label carefully
B. See a doctor to consult
C. Check the use of the product
D. Use antibiotics for all ear pains.

Jawaban: A

(*)

Halaman 3 dari 3
Rekomendasi untuk Anda
  • Ikuti kami di

    Berita Terkini

    © 2025 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved