Breaking News:

Download Lagu Terminal Tirtonadi - Didi Kempot, Dilengkapi Chord Kunci Gitar dan Lirik

Download Lagu Terminal Tirtonadi - Didi Kempot, Dilengkapi Chord Kunci Gitar dan Lirik

Editor: afrizal

TRIBUNPADANG.COM- Simak link download lagu Didi Kempot berjudul Terminal Tirtonadi

Selain itu simak juga chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Terminal Tirtonadi - Didi Kempot

[Intro]: Am  D  G  Em
    Am  B  Em  B

(*)
Em
Nalikane ing tirtonadi
B
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Am                              B
Tanganmu tak kanti, kowe ngucap janji
Em       B
Lungo mesti bali
.
(**)
.
Em
Rasane ngetung nganti lali
B
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
Am                         B
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu
Em
Nganti sak elingmu
.
(***)
.
B
Mongso rendeng wis ganti ketigo
Em
Opo kowe ra kroso
B
Yen kowe isih seneng lan tresno
Em
Kudune kowe kroso
.
Back To (*)
.
[Intro]: B  Em  B  Em
.
Reff:
Em
Wis suwe wis suwe wis suwe
Am
Kangen sing tak rasakke
B
Rasane, rasane,rasane
Em         B
Rasane koyo ngene
E
Ning kene, ning kene
E                   Am
Ning kene aku ngenteni kowe
Em                 B
Aku kangen, kangenku mung
Em        C
Kanggo kowe...
.
Back To (**)
.
[Intro]: B  Em  B  Em
.
Back To Reff
.
Back To: (*), (**), (***)
.
Em
Nalikane ing tirtonadi

LINK Download KLIK DI SINI

Baca juga: Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Kalung Emas - Didi Kempot, Kalung emas sing ono gulumu

Baca juga: Chord dan Lirik Lagu Kapusan Janji - Didi Kempot feat Yuni Shara, Nengopo Ono Tresno

Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved