Chord dan Lirik Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Ambyar - Didi Kempot : Wis Kebacut Ambyar, Remuk Sing Ning Ati

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Ambyar - Didi Kempot : Wis Kebacut Ambyar, Remuk Sing Ning Ati

TRIBUNPADANG.COM - Chord kunci gitar dan lirik lagu Ambyar, Didi kempot

[INTRO]
Intro: C F C F
C F Em Dm G C G
C F Em Dm G Bb G

C
wis kebacut ambyar
F
remuk sing ning ati
G
opo ngene iki
C
sing jenenge korban janji
Dm Em
wis ambyar, aku kudu kepiye
F D G Am Bm
metu ngendi supoyo ketemu kowe
C
wis kebacut ambyar
F
tresnaku kesasar
G
seneng karo kowe
C
selak nggonku milih pacar
Dm
wis ambyar..
Em
loro sing tak rasakke
F D
kowe lungo ninggalke aku
G Am Bm
neng kene
C
wis kebacut ambyar
Am
ambyar koyo ngene
F
manise janjimu
G Dm G
jebule mung ono lambe
C
wis kebacut ambyar
Bm Am
ambyar koyo ngene
F
ning opo kowe tego
G
nyekso aku koyo ngene
Dm
sopo sing ra gelo
G C
yen digawe kuciwo, ambyar..

Musik: Dm Em F D G

C
wis kebacut ambyar
F
tresnaku kesasar
G
seneng karo kowe
C
selak nggonku milih pacar
Dm
wis ambyar..
Em
loro sing tak rasake
F D
kowe lungo ninggalke aku
G Am Bm
neng kene
C
wis kebacut ambyar
Am
ambyar koyo ngene
F
manise janjimu
G Dm G
jebule mung ono lambe
C
wis kebacut ambyar
Bm Am
ambyar koyo ngene
F
ning opo kowe tego
G
nyekso aku koyo ngene
Dm
sopo sing ra gelo
G C
yen digawe kuciwo, ambyar..

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Begadang - Rhoma Irama: Kalau Terlalu Banyak Begadang

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Dawai Asmara - Rhoma Irama feat Noer Halimah: Syair Para Pujangga

Penulis: Mona Triana
Editor: Mona Triana
Sumber: Tribun Padang
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved